Economistul Costel Zetu s-a stins din viațăLocal

Economistul Costel Zetu s-a stins din viață

       Accesări: 7303

Doliu în breasla economiștilor. Costel Zetu a încetat din viață, după ce câțiva ani s-a luptat cu o boală necruțătoare. Mereu optimist și plin de viață, el a fost convins că va birui afecțiunea cu care fusese diagnosticat.

Din păcate, boala l-a răpus. Azi noapte, Costel Zetu a murit.

Născut la Fălticeni, în anul 1968, el urma să împlinească luna aceasta, pe 13 martie, vârsta de 51 de ani. Absolvent al Liceului „Nicu Gane”, el și-a continuat studiile la Iași, la Facultatea de Inginerie Mecanică.

Peste câțiva ani s-a reorientat profesional, după ce și-a încheiat studiile la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor.

Costel Zetu era angajat al Administrației Fiscale din anul 1995. El a ocupat mai multe posturi în cei peste 23 de ani de carieră în administrația finanțelor. În ultima perioadă lucra la Compartimentul Executări Silite Persoane Fizice și Juridice.

A fost încadrat la Biroul de Impozite și taxe (până la transferul acestui serviciu la Primărie), după care și-a continuat activitatea la instituția fiscală ca responsabil al Compartimentului Control Persoane Fizice.

Economiștii Serviciului Fiscal Municipal Fălticeni regretă pierderea unui coleg drag pe care l-au descris ca „un om minunat, fire pozitivă, un caracter deosebit, un prieten și un coleg care ajuta mereu”.

Prietenii și colegii sunt alături de familia îndurerată.

Aceștia au ținut să-și exprime regretul, publicând fotografii ale economistului, care a murit la 50 de ani, și mesaje de rămas bun, pe pagina de socializare.

Costel Zetu va fi înmormântat duminică, 3 martie, la cimitirul Bisericii Sfinții Arghangheli Mihail și Gavriil din Oprișeni.

Redacția cotidianului Cronica de Fălticeni transmite condoleanțe
familiei. Dumnezeu să-l ierte!

ȘTIRI