Echipele de fotbal din Fălticeni și Preutești încep pregătirea pentru noul sezon competiționalSport

Echipele de fotbal din Fălticeni și Preutești încep pregătirea pentru noul sezon competițional

       Accesări: 232

Vacanța s-a încheiat pentru echipele care și-au anunțat participarea în noua ediție a Ligii a 4 a.

Pe lângă Șomuz Fălticeni, Șomuzul Preutești, Viitorul Liteni și Moldova Drăgușeni, zona Fălticeni ar putea fi reprezentată în prima competiție fotbalistică a județului Suceava și de Siretul Dolhasca.

Echipa din Dolhasca a început pregătirea în luna iulie, iar până acum a susținut și câteva partide amicale, printre adversari numărându-se echipele CSM Roman și Ceahlăul Piatra Neamț.

În această săptămână, pe 3 august, s-a reunit echipa Șomuzul Preutești, iar duminică, 6 august, este prima întâlnire și pentru lotul echipei Șomuz Fălticeni.

Cele două echipe intră direct în amicale. Șomuz Fălticeni va juca duminică, 6 august, de la ora 10.00, pe Stadionul Tineretului, cu echipa Juniorul Suceava, iar de la ora 11.00, la Preutești, Șomuzul va întâlni echipa Recolta Fântânele. În aceeași zi, de la ora 18.00, Siretul Dolhasca întâlnește pe Viitorul Verești.

Debutul sezonului este precedat de Supercupa AJF Suceava. Duminică, 13 august, ora 18.00, pe stadionul din Dolhasca, campioana Bucovina Rădăuți (echipă care a promovat în Liga a 3-a) va întâlni vicecampioana Viitorul Liteni.

ȘTIRI