Echipă managerială reînnoită la Spitalul Municipal FălticeniActualitate

Echipă managerială reînnoită la Spitalul Municipal Fălticeni

       Accesări: 174

Concursurile pentru cele mai importante funcții din organigrama unității medicale fălticenene s-au încheiat. După ce, în luna, martie doctorul Vlad Morariu a trecut prin febra examinărilor pentru postul de manager, luna trecută s-au desfășurat probele de verificare, prin testarea cunoștințelor scris și oral, pentru ocuparea funcțiilor de director medical și director financiar-contabil. Cele două posturi au revenit medicului Dorin Vâlceanu și
economistei Lia Munteanu.

Practic, echipa managerială, care a condus Spitalului Municipal Fălticeni între 1 octombrie 2013 și 15 mai 2014, va fi cea care va dirigui instituția și în următorii trei ani.

Chiar dacă nu au avut contracandidați, aceștia susțin că examenul nu a fost deloc ușor.

Pentru funcția de director medical și director financiar-contabil au fost susținute trei probe, ce au inclus un test grilă de verificare a cunoștințelor, susținerea proiectului de management și un interviu. Ca și criterii obligatorii de accedere la examen, candidații trebuiau să aibă minim 2 ani vechime în specialitatea studiilor și să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În urma concursului, medicul Dorin Vâlceanu a obținut media generală 9,86. El a primit nota 9,60 la proba scrisă, 10 la proiectul de management și 9,97 la interviu. ”Este un tip bătăios. Când își propune ceva duce la bun sfârșit. Îi urez mult succes, în ceea ce face. Îl asigur că sunt alături de dumnealui la orice nivel.”, ne-a spus managerul dr. Vlad Morariu.

Economista Lia Munteanu a terminat concursul cu media generală 9,70. La proba scrisă a primit nota 9,20, la proiectul de management nota 9,90, iar la interviu a primit nota 10.”Este o doamnă care stăpânește foarte bine domeniul în care activează. Este un bun profesionist., ne-a declarat managerul dr.Vlad Morariu.

Formula actuală este perfectă, consideră managerul  Morariu care mai afirmă că Spitalul Municipal Fălticeni și-a asigurat la vârf o linie de profesioniști determinați să îndeplinească obiective importante pentru următorii ani.

ȘTIRI