Echipa de volei speranțe CSS „Nicu Gane” Fălticeni s-a calificat la turneul semifinal de pe primul locSport

Echipa de volei speranțe CSS „Nicu Gane” Fălticeni s-a calificat la turneul semifinal de pe primul loc

       Accesări: 773

La sfârșitul săptămânii trecute s-au încheiat turneele contând pentru prima fază a Campionatului Național de Volei – Divizia speranțe, în Seria A.

Din această serie a făcut parte și echipa de volei a Clubului Sportiv Școlar “Nicu Gane” Fălticeni, echipă pregătită de antrenorul Ionel Ciocan.

Fălticenenii erau calificați deja în etapa următoare. Ultimul turneu, cel desfășurat la Bistrița, în zilele de 18-19 ianuarie, urma să stabilească locurile de pe care echipele vor fi repartizate în grupele semifinale.   

Cu o înfrângere, în fața Botoșaniului, și două victorii, cu Bacăul și Bistrița, echipa din Fălticeni a încheiat faza grupelor principale pe primul loc.

Antrenorul Ionel Ciocan a avut ocazia să ruleze întreg lotul de jucători, în perspectiva meciurilor dificile care vor urma în cea de-a doua parte a competiției.

“Ne-am propus să folosim tot lotul la acest turneu, indiferent de rezultatul final. De săptămâna viitoare începem pregătirea pentru turneul semifinal, programat în perioada 22-23 martie. Ne dorim o calificare in finală!”, ne-a declarat antrenorul Ionel Ciocan.

Lotul CSS “Nicu Gane” Fălticeni: Lungu Vlad, Coțovanu Pavel, Macovei Teodor, Hortopeanu Sabin, Romanică Gariel, Mogage Răzvan, Călugărița Sabin, Toader Eduard, Ciocan Mihnea, Ciubotariu Cezar, Solcan Ciprian, Corduneanu Emanuel, Oanea Leonard. Antrenor – profesor Ciocan Ionel.

În cele 12 jocuri din faza grupelor principale, CSS Nicu Gane a obținut 10 victorii.

Rezultatele turneului de la Bistrița:

CSS Botoșani – CSS Nicu Gane Fălticeni 3-0

LPS Bistrița – CSS Bacău 3-0

CSS Nicu Gane Fălticeni – CSS Bacău 3-0

LPS Bistrița – CSS Botoșani 3-1

CSS Botoșani – CSS Bacău 3-1

CSS Nicu Gane Fălticeni – LPS Bistrița 3-1

ȘTIRI