Echipa de tenis Șomuz Fălticeni a promovat în Divizia ASport

Echipa de tenis Șomuz Fălticeni a promovat în Divizia A

       Accesări: 502

Echipa de tenis de masă a clubului Șomuz Fălticeni a obținut una dintre cele mai mari performanțe ale sportului fălticenean, la nivelul sporturilor de echipă.

După trei sezoane disputate în Divizia B, perioadă în care a ajuns la două turnee consecutive în faza play-off, echipa Fălticeniului a obținut dreptul de a promova în Divizia A, din sezonul 2017-2018.

Anunțul oficial a fost făcut de Federația Română de Tenis de masă. ACS Șomuz Fălticeni a promovat alături de alte trei echipe: Steaua București, Pristavu Câmpulung Muscel și CSM Slatina.

 “Este o performanță deosebită, obținută prin multă muncă. Țin să le mulțumesc sportivilor care în acești ani au avut evoluții care au depășit așteptările, dacă ținem cont că am avut în lot jucători foarte tineri. Țin să-i mulțumesc și primarului Cătălin Coman pentru încrederea și deschiderea pe care a avut-o în susținerea secției de tenis. Sunt sigur că vom găsi și pe viitor sprijin din partea autorităților locale. Obiectivul echipei va fi rămânerea în Divizia A. Deși paleta numărul unu a echipei, Nemaciuc Mihai, a plecat la o echipă de superligă (CSM Bistrița), cred că tinerii talentați pe care i-am cooptat în lot pot să facă o figură frumoasă în noul sezon”, ne-a declarat managerul echipei, Cătălin Cozma.

Lotul echipei pentru primul sezon în Divizia A, cel mai tânăr din toate campionatele (A, B, Superligă), este format din veteranul Marius Moșneagu, Emanuel Cocinschi (13 ani), Mihai Roșca (13 ani), Cosmin Hasna (18 ani). Managerul echipei este Cătălin Cozma, organizator a numeroase competiții la nivel local și în circuitul național AmaTur.

ȘTIRI