Echipa de tenis de masă Șomuz Fălticeni a încheiat sezonul în Divizia B pe locul patruSport

Echipa de tenis de masă Șomuz Fălticeni a încheiat sezonul în Divizia B pe locul patru

       Accesări: 170

La un pas de podium, cu șanse de promovare în Divizia A. Echipa de tenis de masă a ACS Șomuz Fălticeni a performat și în al doilea sezon al prezenței sale în Campionatul Național – Divizia B.

Marius Moșneagu, Mihai Nemaciuc, Vlad Hurloi și coordonatorul lotului Cătălin Cozma, au încheiat campionatul pe locul 4, după ce sâmbătă, 16 aprilie, au susținut, la Odorheiul Secuiesc, ultimele două jocuri din faza play-off.

După o primă dispută câștigată de Șomuz cu 5-4, în al doilea joc (manșa retur), CSS Odorheiul Secuiesc s-a impus cu 5-3.

Chiar și de pe poziția a patra în clasamentul final, echipa din Fălticeni poate spera la o promovare istorică în Divizia A. O situație similară s-a înregistrat la finalul sezonului trecut. Decizie finală va fi dată de Federația Română de Tenis de Masă în luna august.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Reamintim că, în primul sezon, Șomuz Fălticeni s-a clasat pe locul 7.

“Ne-am autodepășit în acest sezon. Avem în lot  cei mai tineri jucători din campionat, Nemaciuc și Hurloi, care au avut evoluții foarte bune, ducând echipa la acest nivel. N-am fi ajuns aici fără sprijinul Primăriei Fălticeni care ne-a ajutat financiar să putem face deplasările și să organizăm turneele care s-au bucurat de prezența a sute de sportivi din toată țara”, ne-a informat coordonatorul echipei, Cătălin Cozma.

ȘTIRI