Jucătorii echipei de tenis de masă Șomuz Fălticeni au dominat turul Diviziei BActualitate

Jucătorii echipei de tenis de masă Șomuz Fălticeni au dominat turul Diviziei B

       Accesări: 233

S-au autodepășit! Echipa de tenis de masă Șomuz Fălticeni a realizat o performanță care cu greu putea fi imaginată înainte de startul turului noii ediții de campionat în Divizia B.

Fălticenenii au făcut deplasarea la Slatina cu gândul la un loc în primele 3 care le-ar fi permis să spere la o nouă prezentă în faza play-off.

Evoluția celor patru jucători – Marius Moșneagu, Mihai Nemaciuc, Vlad Hurloi și Emanuel Cocinschi – a fost însă superioară adversarilor din turneu.

Șomuz a câștigat toate cele 7 partide programate în cele patru zile de concurs, cu un setaveraj de 35-6, și a încheiat turul campionatului pe primul loc în Seria 1.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

„Jucătorii noștri s-au comportat excelent. Sunt foarte tineri, iar tinerețea lor a fost și de această un atu în fața unor jucători experimentați. Suntem bucuroși pentru această realizare, care ne obligă să fim și mai pregătiți pentru a doua parte a campionatului. Este important să ajungem încă odată între cele mai bune patru echipe ale Diviziei B. Putem să ne gândim și mai departe, dar până acolo este drum lung”, a declarat Cătălin Cozma, coordonatorul echipei Șomuz Fălticeni.

Toate rezultatele în Sportul Fălticenean 

ȘTIRI