Echipa de la ”Românii au talent” vine astăzi la FălticeniLocal

Echipa de la ”Românii au talent” vine astăzi la Fălticeni

       Accesări: 1488

Se caută persoane cu aptitudini speciale. Producătorii de la ”Românii au talent” vin astăzi la Fălticeni pentru a-i descoperi pe localnicii care cu deosebite în domeniul artistic, muzical sau care pot impresiona prin ceva. Participanții se vor întâlni cu echipa care coordonează cel mai popular spectacol TV din țară.

Preselecția are loc la Centrul Cultural G.V.Birlic de pe strada Maior Ioan. Participanții sunt așteptați de la ora 11.

Sub sloganul „Fii eroul nostru!”, membrii echipei de producţie doresc să-i cunoască pe membrii comunității locale care posedă un talent special.

”Ești talentat? Cânți, ai trupă de dans, jonglezi, ești comediant, circar, instrumentist, meșteșugar, dresor de animale, inventator sau ai orice fel de talent deosebit? Vrei sa fii cunoscut, văzut la tv, apaludat și promovat?”, sună anunțul pentru preselecție.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Producătorii de la „Românii au talent” vor să-i cunoască pe fălticenenii cu orice fel de talent deosebit, indiferent de vârstă.

Vedetele spectacolului nu vor fi prezente la preselecție. Cei care vor reuși să treacă de etapa preliminară de astăzi îi vor cunoaște pe amfitrionii de la ”Românii au talent” în platoul emisiunii difuzate de Pro TV.

preselecție- romanii-au talent-falticeni

ȘTIRI