Echipa de futsal CN Nicu Gane Fălticeni s-a calificat la turneul semifinal Under 19Sport

Echipa de futsal CN Nicu Gane Fălticeni s-a calificat la turneul semifinal Under 19

       Accesări: 246

Echipa de futsal a Colegiului Național “Nicu Gane” Fălticeni a obținut o calificare fără emoții în faza turneelor semifinale ale Campionatului Național de Futsal Under 19.

După avantajul luat în prima manșă a barajului, la Iași, echipa pregătită de antrenorul Marcel Irimie a făcut spectacol și în retur. Pe teren propriu, în Sala “Gabriel Udișteanu”, fălticenenii au câștigat cu 10-3. La general, echipa din Fălticeni s-a impus cu scorul de 17-5.

CN Nicu Gane – Politehnica Iași 10-3 (6-2)

Miercuri, 9 mai 2018

Au marcat: Pintilei, Simion, Gagiu, Sava (3),Tudosă (3) și Jora.

Blanariu, Năstase, Sava, Simion, Jora, Tudosă, Pintilei, Gagiu, Șoldan, Cristea Claudiu, Cristea Ciprian, Botezatu, Dolceanu.

 “A fost un meci in totalitate la discreția noastră, în care am avut posibilitatea să rulez toți jucatorii. Vreau să felicit pe această cale toți baieții care au evoluat în acest sezon. Sunt mulțumit de faptul că am reușit să creștem de la joc la joc și am speranța că vom reuși să ne calificăm la turneul final. Țin să multumesc tuturor celor care au fost alături de echipă în acest sezon”, ne-a declarat antrenorul Marcel Irimie.

ȘTIRI