Echipa de futsal CN Nicu Gane Fălticeni pierde la limită în fața Ceahlăului în prima etapă din returSport

Echipa de futsal CN Nicu Gane Fălticeni pierde la limită în fața Ceahlăului în prima etapă din retur

       Accesări: 237

S-au reluat meciurile în Campionatul Național de Futsal – Under 19.

Prima etapă a returului s-a desfășurat în intervalul 11-14 martie 2019.

Echipa Colegiului Național „Nicu Gane” a început partea a doua a campionatului cu o confruntare în compania colegilor de la Futsal Ceahlăul Piatra Neamț.

Meciul s-a disputat la Piatra Neamț și a avut o desfășurare dramatică. Gazdele au avut avantaj de un gol după prima repriză, dar în repriza secundă fălticenenii au reușit să întoarcă scorul, 1-2 și apoi 3-3. Gazdele s-au impus până la urmă cu 4-3.

Etapa a adus și schimbarea liderului. Sporting Darabani, echipa care a dominat competiția în tur, a căzut pe locul 3 după ce a fost surclasată pe propriul teren de CSM Vaslui (3-13). De asemenea, Futsal Poli Iași și Bukovina Vicov au oferit o remiză cu 10 goluri marcate (5-5)

Futsal Ceahlăul Piatra Neamț – CN Nicu Gane Fălticeni 4-3 (1-0)

Pentru CN Nicu Gane au marcat : Andrei Pintilei și Sava Sergiu (2 goluri)

Lotul CN Nicu Gane: Giuliano Andrei, Năstasă Alexandru, Bîgu Alexandru – Pintilei Andrei, Sava Sergiu, Ciursa Alexandru, Popa Sebastian, Rădășanu Gabriel, Chiriac Florin, Pintilei Petrică, Talpău Cristian, Gagiu Ionuț, Piciu Tiberiu, Nistor Emanuel.  Antrenor: Prof. Marcel Irimie

„Vreau să-i felicit pe băieții noștri pentru cum au evoluat în acest meci. Pentru mine, dar și pentru mulți dintre spectatorii nemțeni prezenți la joc, ei au fost adevărații câștigători. În rest, sunt multe lucruri de spus, în special despre maniera în care suntem arbitrați, însă noi suntem un club prea mic. „, ne-a declarat antrenorul Marcel Irimie.

Pentru CN Nicu Gane Fălticeni urmează al doilea joc, în interval de mai puțin de 48 de ore. Sâmbătă, 16 martie, de la ora 12, fălticenenii primesc vizita echipei Futsal Poli Iași, în Sala de sport „Gabriel Udișteanu”. Cele două echipe sunt pe ultimele două poziții ale clasmentului.

ȘTIRI