Echipa de cadeți CS Nicu Gane este învingătoare la Piatra Neamț în primul meci oficial din 2018Sport

Echipa de cadeți CS Nicu Gane este învingătoare la Piatra Neamț în primul meci oficial din 2018

       Accesări: 305

La sfârșitul sfârșitul săptămânii trecute s-au reluat competițiile oficiale în Campionatul Național de Volei.

Divizia Cadeți a programat partidele etapei a VII-a. În seria A, primul meci al rundei s-a disputat la Suceava, acolo unde LPS Suceava  s-a impus cu 3-0 în fața echipei CSS Bacău.

Al doilea meci al etapei, cel dintre LPS VCM Piatra Neamț și CS Nicu Gane Fălticeni, a fost reprogramat pentru ziua de joi, 18 ianuarie, la solicitarea fălticenenenilor. Voleibaliștii pregătiți de antrenorul Marius Stan au efectuat un cantonament la vatra Dornei în săptămâna premergătoare debutului în noul an.

Reveniți în sală după o perioadă de pregătire fizică intensă, jucătorii au avut la dispoziție puține ședințe de antrenament pentru a pregăti jocul de la Piatra Neamț.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Chiar dacă au început jocul din deplasare cu set pierdut, fălticenenii au avut puterea de a întoarce soarta partidei, câștigând cu 3-1 (26-16/ 18-25/ 20 -25/ 17 – 25). În urma acestui rezultat, CS Nicu Gane a trecut pe primul loc, cu 14 puncte.

„Un meci greu, după un cantonament istovitor și numai 3 zile în sală cu mingea. Suntem mulțumiți de prestația de astăzi. Felicitări sportivilor!”, a transmis antrenorul Marius Stan după victoria de la Piatra Neamț.

CS Nicu Gane: Albu Gabriel, Irimescu Denis, Vizeteu Alexandru, Vrabie Richard, Ionaș Silviu, Onofrei Alexandru, Dănilă Răzvan, Dediu Narcis, Cojocaru Paul, Moșneagu Mihnea și Todică Fabian.

ȘTIRI