Echipa CN „Nicu Gane” Fălticeni premiată de FRF pentru promovarea în liga secundăSport

Echipa CN „Nicu Gane” Fălticeni premiată de FRF pentru promovarea în liga secundă

       Accesări: 464

Colegiul Național “Nicu Gane” Fălticeni a încheiat oficial sezonul competițional în Liga a 3-a.

Echipa pregătită de profesorul Marcel Irimie și-a respectat statutul de lider autoritar al Seriei a II-a și a câștigat și ultimul meci al sezonului.

Fălticeniul promovează în eșalonul secund, CN Nicu Gane fiind singura echipă neînvinsă, dintre cele 18 echipe care au început competiția.

Fetele au fost premiate de Federația Română de Fotbal la finalul partidei câștigate cu 4-2 pe terenul echipei Zimbrul Tulcea. Ele au primit cupa, medaliile și tricourile pregătite pentru câștigătoarele celor 3 serii ale Ligii a 3-a.

Cu o zi înainte de acest meci, echipa din Fălticeni a fost invitată să participe la finala Cupei României dintre Viitorul Constanța și Astra Giurgiu.

“Am încheiat astăzi, cu o nouă victorie, un sezon în care am avut o evoluție ce a încununat munca de câțiva ani.

Felicit echipa gazdă pentru evoluție si vreau să-i mulțumesc domnului profesor Almaghe Adrian pentru ospitalitate si pentru toate condițiile puse la dispozitie.

A fost un sfârșit de săptămână frumos, în care am avut ocazia să asistăm la finalele Cupei României seniori și Under 19.

Ne așteaptă un nou început, în Liga a II-a, unde am speranța că vom reuși să avem o prestație bună. Mulțumesc pentru sprijinul acordat în acest sezon Primăriei Municipiului Falticeni, Colegiului Național Nicu Gane Fălticeni, staff-ului medical, domnilor Alexandru Săvescu și Codrin Anton, precum și tuturor celor care au fost alături de noi”, ne-a declarat antrenorul Marcel Irimie.

Zimbrul Tulcea – CN Nicu Gane 2-4 (2-1)

Marcatoarele echipei din Fălticeni: Cătălina Maxinese (3 goluri) și Andreea Lazăr

CN Nicu Gane: Cuciureanu Dana, Lazăr Andreea, Țibichi Vasilica, Holtzhauser Mihaela, Casian Loredana, Aioanei Paula, Parasca Bianca, Loghin Bianca (Climent Ștefania), Mnesciuc Ioana, Pintilie Anisia, Maxinese Cătălina. Antrenor: Marcel Irimie

Clasament final:

1. CN Nicu Gane 9 9 0 0 55-8 47 27
2. Universitatea 2 Galați 10 6 2 2 46-21 25 20
3. CSM Paşcani 10 6 1 3 18-11 7 19
4. ACS Activ Slobozia 10 4 0 6 27-44 -17 12
5. Zimbrul Tulcea 9 1 1 7 26-45 -19 4
6. FC Onești 8 0 0 8 1-44 -43 0

ȘTIRI