E.ON investeşte în modernizarea reţelelor electrice din FălticeniLocal

E.ON investeşte în modernizarea reţelelor electrice din Fălticeni

       Accesări: 79

Compania E.ON Moldova Distribuţie derulează în această perioadă o investiţie programată,  în municipiul Fălticeni, în valoare de aproximativ 120.000 de lei.

Este vorba de lucrări de modernizare a reţelei de energie electrică de pe strada Ana Ipătescu. Demararea lucrărilor a fost resimţită de fălticenenii care circulă pe jos sau cu maşina pe strada Ana Ipătescu, pe tronsonul cuprins între magazinul SIMOS şi zona pieţei agroalimentare (circa 500 de metri).

După cum ne-a informat Departamentul de Comunicare al E.ON Moldova Distribuţie, lucrările sunt programate încă două săptămâni, perioadă în care vor exista şi întreruperi în furnizarea energiei electrice, întreruperi care vor afecta consumatorii din zonă (circa 30 de abonaţi).

Intervenţiile constau în înlocuirea stâlpilor de beton, înlocuirea reţelei electrice, înlocuirea cablurilor de joasă tensiune şi înlocuirea branşamentelor electrice cu branşamente moderne de tip bloc de măsură dotate cu sistem de protecţie şi posibilitatea citirii contorului din exterior.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Lucrarea este efectuată de o firmă autorizată din municipiul Suceava.

ȘTIRI