Duminică se poate juca fotbal la Preutești. Suporterii s-au mobilizat pentru degajarea zăpezii de pe suprafața de jocSport

Duminică se poate juca fotbal la Preutești. Suporterii s-au mobilizat pentru degajarea zăpezii de pe suprafața de joc

       Accesări: 509

Iarna s-a instalat în județul Suceava, iar zăpada le dă mari bătăi de cap cluburilor sportive care au de organizat competiții la sfârșit de noiembrie.

Chiar în această săptămână, Comitetul de urgență al Asociației Județene de Fotbal a fost nevoită, din cauza condițiilor meteorologice, să suspende desfășurarea partidelor din Turul 4 al Cupei României – faza județeană, meciuri care ar fi trebuit să dispute miercuri, 21 noiembrie.

Duminică este programată etapa a 13-a în Liga a 4-a Interconti, penultima etapă a turului în fotbalul sucevean.

Cum era de așteptat, suprafețele de joc au fost acoperite de zăpada căzută din belșug, iar în ultimele zile echipele s-au mobilizat pentru a avea terenuri practicabile la sfârșitul săptămânii.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În această situație s-a aflat și ACS Șomuzul Preutești.

Meciul dintre Șomuzul Preutești și Sporting Poieni Solca era în pericol să nu se dispute.

Însă, joi și vineri, peste 50 de suporteri,au ajutat la degajarea zăpezii, și au adus terenul la iarbă.

„S-au făcut eforturi considerabile pentru ca duminică să avem fotbal la Preutești. Le mulțumim tuturor suporterilor, inclusiv elevilor de la Școala din Preutești, pentru ajutor și îi invităm duminică la stadion. Ne dorim să le oferim motive de bucurie”, ne-a declarat antenorul-jucător Cătălin Vasiliu.

Partida va începe la ora 14.00 și va fi condusă de o brigadă de arbitri formată din: Silviu Iftode, Adrian Vieru și Bianca Ciobanu. Observator va fi Gheorghe Coșereanu.

Chiar dacă întâlnește ultima clasată, pentru echipa din Preutești se anunță un joc dificil.

Șomuzul va începe jocul fără 4 dintre jucătorii de bază, cu toții suspendați: Ovidiu Bosancu, Cezar Ciurlă, Costel Vicu și Flavius Pînzariu.

Și în ultima etapă, peste o săptămână, Preuteștiul va juca tot pe teren propriu, urmând să primească vizita echipei Zimbru Siret. Un adversar care recent a eliminat Șomuzul din Cupa României – faza județeană, chiar pe terenul din Preutești.

Dacă va obține 6 puncte în ultimele două etape ale turului, iar celelalte rezultate îi vor fi favorabile, Preuteștiul poate spera să termine prima parte a campionatului pe podium.

ȘTIRI