Duminică este folclor și voie bună la „Hora Rădășenilor”Local

Duminică este folclor și voie bună la „Hora Rădășenilor”

       Accesări: 2291

S-au pregătit de festival și sărbătoare. Autoritățile comunei Rădășeni desfășoară duminică, 28 iulie, cea mai importantă manifestare artistică de peste an. Acesta este motivul pentru care festivalul folcloric „Hora Rădășenilor” reunește, și la ediția 2019, interpreți valoroși ai muzicii populare românești.

Evenimentul va începe la ora 13 și se va desfășura în apropiere de locul unde, în trecut, funcționa Cabana Rădășeni.

Programul include nume sonore ale muzicii populare românești.

Cap de afiș sunt îndrăgiții artiști Viorica Macovei și Ovidiu Homorodean.

La „Hora Rădășenilor”, manifestare ce marchează, de fapt, Ziua Comunei Rădășeni, sunt invitați alți doi interpreți de calibru.

Soliștii Grigore Gherman și Alexandru Brădățanu vor susține recitaluri care includ cele mai cunoscute melodii ale acestora.

Pe scenă vor mai urca Andreea Haisan și Constantin Bahrin.

Festivalul va fi un prilej perfect pentru tinerele talente din comună, dar și din localitățile învecinate, pentru a evolua în fața unui public iubitor de tradiții și cântece autentice.

La fel ca și la edițiile trecute, cuplurile care vor sărbători Nunta de Aur vor fi premiate și felicitate de către primarul Neculai Perju.

În rândul invitaților speciali ai festivalului folcloric „Hora Rădășenilor” se numără Ansamblul „Brâulețul” din Constanța și Fanfara „Izvorașul” din Liteni.

Manifestarea va fi prezentată de Mihaela Bârsan și se va încheia spre orele serii.

„Hora Rădășenilor” este un eveniment organizat de Primăria Rădășeni și Consiliul Local Rădășeni.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI