DSP Suceava a efectuat peste 1200 de controale în luna septembrieSănătate

DSP Suceava a efectuat peste 1200 de controale în luna septembrie

       Accesări: 212

Direcția de Sănătate Publică Suceava a prezentat un bilanț al acțiunilor de control pe care le-a derulat în luna septembrie.

Potrivit unei informări care a fost transmisă presei, în luna septembrie personalul de specialitate din cadrul serviciului de control în sănătate publică al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava a efectuat un număr total de 1270 controale.

Principalele domenii vizate au fost: alimentaţie, apă, servicii turistice, produse cosmetice, biocide, unități sanitare, unităţi de învăţământ (inclusiv cabinetele medicale şcolare), deşeuri periculoase, igiena radiaţiilor.

În urma acestor controale au fost aplicate un număr de 9 amenzi în valoare totală de 4800 lei, din care 3 în unităţi sanitare în valoare totală de 1500 lei. De asemenea s-au dat un număr de 4 avertismente, s-au efectuat un număr de 11 acţiuni de îndrumare şi consultanţă, 19 sesizări au fost soluţionate şi s-au demarat 2 acţiuni comune cu alte autorităţi.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

S-a pus un accent major pe verificarea condiţiilor de funcţionare asigurate în unităţile de învăţământ preşcolar, şcolar şi liceal, precum şi în cabinetele medicale şcolare.

ȘTIRI