Droguri descoperite de jandarmi într-o mașină parcată în apropierea Cetății de Scaun din SuceavaActualitate

Droguri descoperite de jandarmi într-o mașină parcată în apropierea Cetății de Scaun din Suceava

       Accesări: 827

Patru tineri au fost predați Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava, după ce în mașina în care se aflau au fost descoperite droguri. Marţi, 8 noiembrie 2016, în jurul orei 00.30, un echipaj de jandarmerie a observat, în parcarea din apropierea Cetăţii de Scaun Suceava, un autoturism în care se aflau patru tineri. Aceştia au devenit agitaţi la vederea echipajului, motiv pentru care jandarmii au procedat la controlul autovehiculului.

Pe bancheta din spate şi în portbagaj se aflau o pungă sigilată ce conţinea cantitatea de aproximativ 300 grame substanţă vegetală sub formă de muguri, un grinder metalic pentru mărunţirea substanţei, foiţe de înrolare a ţigaretelor şi un cântar electronic.

În compartimentul situat sub volanul autoturismului se afla un pliculeţ din material plastic, cu acelaşi conţinut, ce aparţinea lui I.G., în vârstă de 20 de ani. Tânărul a declarat că plicul conţine canabis şi că îl deţine pentru consum propriu.

În urma efectuării controlului corporal, jandarmii au găsit asupra lui J.S. în vârstă de 21 ani, două pacheţele din staniol ce conţineau acelaşi tip de substanţe vegetale sub formă de muguri.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Întrebaţi cu privire la provenienţa substanţelor, J.S. a declarat că a procurat cantitatea de 300 grame de canabis sub formă de muguri din Spania, pentru care a plătit 400 de Euro şi pe care urma să o vândă la diferite persoane contra sumei de 60-80 lei/ gram.

După efectuarea activităţilor specifice, tinerii au fost predaţi lucrătorilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava pentru continuarea cercetărilor.

ȘTIRI