Două școli din Marea Britanie vin la Suceava pentru a-i cunoaște pe cei mai talentați eleviEducație

Două școli din Marea Britanie vin la Suceava pentru a-i cunoaște pe cei mai talentați elevi

       Accesări: 102

Două dintre școlile de elită din Marea Britanie își deschid porțile pentru elevii din Suceava, în cadrul roadshow-ului Top Education Tour organizat de IntegralEdu, cea mai mare companie de consultanță educațională din România.

Joi, 26 februarie, la ora 18.00, la Hotel Zamca din Suceava, reprezentantii Broomsgrove School și Mander Portman Woodward (MPW) vor oferi elevilor interesați să studieze la un liceu de elită din străinătate și familiilor acestora informații despre programele celor două școli și despre beneficile studiului în afara țării direct de la reprezentanții acestora.

Top Education Tour – program prin care repezentanții școlilor din străinătate vin în țară să-i cunoască pe elevii români – este unic în România, fiind un semn de recunoaștere și apreciere a inteligenței tinerilor români care studiază în prezent la liceele și universitățile din afara țării.

“Elevii care doresc să studieze în Marea Britanie încep să caute cea mai potrivită școală chiar și cu 2-3 ani înainte de a aplica, întrucât complexitatea procesului de admitere diferă de la un caz la altul. Familiarizarea cu un sistem de învățământ diferit și cu tot ceea ce înseamnă studiul în străinătate necesită timp și o planificare amănunțită”, a declarat Teodora Răducanu, Manager Secondary Education Department în cadrul IntegralEdu. O metodă de cunoaștere a școlilor este participarea la taberele internaționale pe care IntegralEdu le organizează în fiecare an.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

“Integrarea în sistemul britanic din perioada studiilor gimnaziale și liceale crește semnificativ șansa de a fi acceptat într-o universitate britanică de prestigiu. Mulți dintre elevii care au plecat prin intermediul nostru au fost acceptați la universități precum Cambridge, London School of Economics, Queen Mary University of London sau University College London”, a adăugat reprezentantul IntegralEdu.

Situată în ținutul Worcestershire, Bromsgrove School oferă încă din anul 1553 cursuri de calitate pentru tinerii și copiii cu vârste între 3 și 18 ani. Bromsgrove este o școală cu internat, fiind cunoscută pentru rezultatele remarcabile ale elevilor.

Școala ocupă constant poziții fruntașe în clasamentul școlilor britanice de top, având rezultate foarte bune la examenele GSCE, A-Level și IB (International Baccalaureate), 80% dintre absolvenții săi fiind admiși la prima opțiune dintre universitățile vizate.

Școala Mander Portman Woodward (MPW) are filiale în Londra, Cambridge și Birmingham. Grupul MPW a fost fondat în 1973 de către trei absolvenți ai renumitei universități Cambridge și acceptă anual 950 de elevi cu vârste între 14 și 18 ani, dintre care o treime sunt veniți din toate colțurile lumii. MPW publică propriile sale materiale de studiu și sunt situate lângă campusurile universităților de prestigiu, oferind un mediu academic foarte bun pentru liceeni.

ȘTIRI