Proiectele Colegiilor ”Mihai Băcescu” și ”Nicu Gane” derulate în săptămâna ”Școala Altfel” au fost premiate la nivel naționalActualitate

Proiectele Colegiilor ”Mihai Băcescu” și ”Nicu Gane” derulate în săptămâna ”Școala Altfel” au fost premiate la nivel național

       Accesări: 505

Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice a anunțat lista proiectelor câștigătoare desfășurate în cadrul competiției naționale „O activitate de succes în săptămâna ”Școala Altfel”: Să știi mai multe, să fii mai bun!” – ediția 2016.

Între cele mai bune 10 proiecte premiate se află și proiecte derulate de unitățile de învățământ din municipiul Fălticeni.

Proiectul “e-Școala altfel” (coordonator profesor Simona Murărescu), derulat de Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu”, a câștigat, și în acest an, Domeniul științific.

“e-Școala altfel” a obținut marele premiu și la ediția din anul 2015.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Pe lista marilor câștigători figurează și Colegiul Național “Nicu Gane”. Proiectul “Food Revolution Day” (coordonator profesor Ioan Caulea) a fost declarat câștigătorul Domeniului educație pentru sănătate și stil de viață sănătos.

Din județul Suceava a mai fost premiat și proiectul Colegiului Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza” din Suceava intitulat “Cuza Open 2016”.

Pe lângă cele două proiecte premiate, Fălticeniul a avut în finala națională și proiectul Școlii Gimnaziale “Ioan Ciurea” denumit „Ucenici în atelierul maestrului Ion Irimescu”.

ȘTIRI