Două programe de formare profesională organizate în ianuarie la nivelul AJOFM SuceavaSocial

Două programe de formare profesională organizate în ianuarie la nivelul AJOFM Suceava

       Accesări: 964

1.601 persoane vor putea participa la cursurile gratuite organizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă în luna ianuarie 2018.

Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: operator introducere, validare și prelucrare date (120), agent de securitate (113), contabil (82), instalator instalații tehnico – sanitare și de gaze (82), comunicare în limba engleză (76), ospătar (chelner) vânzător în unitați de alimentație publică (70), dulgher, tâmplar, parchetar (64), lucrător în comerț (59), patiser (56). Cei mai mulţi participanţi se preconizează în judeţele: Brașov (154 persoane), Dâmbovița (126 persoane), Harghita (100 persoane), Mureș (100 persoane), Bistrița (96 persoane).

În județul Suceava vor fi organizate două cursuri (28 de locuri), pentru competențe antreprenoriale și comunicare în limba engleză.

Persoanele interesatei se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domicliul sau reşedinţa ( http://www.anofm.ro/contacteaza-ne) sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro la secţiunea Formare profesională.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI