Două minore rănite după un accident rutier provocat de un tânăr din LiteniRural

Două minore rănite după un accident rutier provocat de un tânăr din Liteni

       Accesări: 978

Trei tineri conducători auto, cu vârste între 21 și 32 de ani, au provocat accidente rutiere în cursul zilei de duminică, 16 decembrie 2018.

Accidentele au avut loc pe raza localităților Dumbrăveni, Șerbăuți și Udești. Cauza producerii evenimentelor rutiere a fost aceeași, neadaptarea vitezei la condițiile de iarnă.

Patru persoane, între care trei minori, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În jurul orei 12.40, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe Drumul Județean 208A, în afara localităţii Ruşii Mănăstioara din comuna Udești, pe fondul neadaptării vitezei, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din orașul Liteni, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă regulamentar de un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din comuna Bosanci.

În urma impactului mașina lovită a fost proiectată într-un arbore de pe marginea drumului.

            Din accident, a rezultat rănirea ușoară a două minore, cu vârsta de 13 și 14 ani, ambele din orașul Liteni, pasagere în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani.

            Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

            În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural, ne-a informat IPJ Suceava.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI