Două mașini distruse în Fălticeni de un minor din BuneștiLocal

Două mașini distruse în Fălticeni de un minor din Bunești

       Accesări: 2193

S-a avântat în traficul rutier fără să conștientizeze că devine un pericol public. Aventura unui minor, dornic de o plimbare cu mașina, s-a încheiat cum nu se poate mai prost. Un tânăr din comuna Bunești n-a apucat să facă prea mulți kilometri pentru că lipsa de experiență l-a dat de gol.

Ajuns în Fălticeni, băiatul de 17 ani a distrus două mașini în urma unei manevre greșite.

Accidentul s-a produs duminica trecută, la ora 8 dimineața, când Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată despre faptul că, pe raza localității, s-a produs o tamponare soldată cu pagube materiale.

Minorul din Bunești conducea un autoturism înmatriculat în străinătate, iar într-o curbă pe strada Botoșanilor, la intersecția cu strada Pleșești Gane, minorul din Bunești a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune laterală cu un alt vehicul.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Autoturismul care venea din sens opus era condus regulamentar de un bărbat de 64 de ani din Fălticeni. În urma coliziunii, ambele mașini au suferit avarii serioase.

Nu mică le-a fost surpriza polițiștilor când în urma verificărilor efectuate în bazele de date au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Oamenii legii au întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.

ȘTIRI