Accesări: 82

intersectie m.sadoveanu

Două evenimente rutiere s-au produs marţi, 25 noiembrie 2014,  în jurul orei 14.00, pe strada Mihail Sadoveanu din Fălticeni, unul la intersecţia cu strada Mihai Eminescu, iar al doilea la intersecţia cu strada 1 Mai.

În cazul accidentului rutier de la intersecţia cu strada Mihai Eminescu a fost vorba de o tamponare frontală, pe fondul neacordării de prioritate. Nu au fost înregistrate victime. Conducătorii au fost testaţi pentru consumul de băuturi alcoolice, rezultatul fiind negativ. Pagubele au fost însemnate la ambele maşini. Cei doi conducători auto s-au înţeles pe cale amiabilă.

Al doilea accident, la intersecţia cu strada 1 Mai, a avut ca protagonişti un conducător auto din Cornu Luncii şi unul din Fălticeni. Primul nu a oprit la indicatorul „Stop” şi nu a acordat prioritate maşinii care circula regulamentar pe strada 1 Mai. Mai mult, la controlul pentru stabilirea alcoolemiei, bărbatul din Cornu Luncii a avut o concentraţie de 0,47 la mie. În această situaţie, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere şi au deschis pe numele lui un dosar penal. Cei doi conducători auto nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Rudy H.

ȘTIRI