Două eleve din Fălticeni și Slătioara au primit nota 10 la Evaluarea NaţionalăActualitate

Două eleve din Fălticeni și Slătioara au primit nota 10 la Evaluarea Naţională

       Accesări: 90

evaluare-nationala-falticeniAu luat nota maximă. Două eleve din Fălticeni și Slătioara au încheiat cu brio examenul susținut la încheierea celor opt ani de studiu. Ana Andreea Babiuc de la Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” (şcoală cu 82 de absolvenţi) și Maria Ivona Moglan de la Şcoala Gimnazială Slătioara – Stulpicani (şcoală la care au susţinut examenul 8 absolvenţi, cu promovabilitate maximă) au primit nota 10 la examenul de Evaluare Naţională.

Cele mai multe note de 10 au fost obținute în municipiul Suceava, unde 10 elevi au terminat examenul cu nota maximă.

La Gura Humorului au fost 3 elevi care au încheiat cu 10. Rezultatele publicate de Ministerul Educației și Cercetării arată că la Câmpulung Moldovenesc și Rădăuți sunt câte 2 elevi cu nota maximă la Evaluarea Națională, iar la Siret și Vatra Dornei un singur elev a reușit să primească 10. Alte patru note de 10 au fost obținute de elevii școlilor din Plopeni, Satu Mare, Straja și Vicovu de Sus.

Județul Suceava are în acest an 25 de elevi cu nota 10 la Evaluarea Națională.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Potrivit datelor remise de ISJ Suceava, din cei 7.144 de elevi înscrişi, 1.412 elevi au obţinut note între 1 şi 4,99, în timp ce 5.614 elevi au primit note între 5 şi 10.

Promovabilitatea la nivel de județ este de 79,9%.

Rudy H.

ȘTIRI