Două dosare penale pentru un tânăr din Mălini care era băut și avea permisul de conducere suspendatRural

Două dosare penale pentru un tânăr din Mălini care era băut și avea permisul de conducere suspendat

       Accesări: 1920

Obiceiurile bahice aduc numai probleme pentru cei care urcă la volan. Numărul șoferilor care pleacă la drum băuți este tot mai mare, iar unii dintre aceștia își încheie ziua cu un dosar penal sau mai chiar mai multe. Este și cazul unui tânăr din Mălini care, după ce a consumat alcool, a provocat un accident rutier în localitatea unde domiciliază.

În timp ce conducea un autoturism pe strada Butnărenilor, șoferul în vârstă de 22 de ani, a pierdut controlul direcției de mers și s-a izbit într-o autoutilitară parcată pe partea dreaptă.

Câțiva localnici au fost martori la acest incident, autoritățile fiind sesizate la scurt timp despre producerea accidentului, dar și faptul că autorul incidentului se află sub influența băuturilor alcoolice.

Accidentul s-a petrecut joia trecută, la ora 19.30, pe raza satului Mălini.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Tânărul emana halenă alcoolică, iar polițiștii i-au solicitat tânărului de 22 de ani să se supună testului cu aparatul alcooltest, însă acesta nu a putut efectua testarea.

Oamenii legii l-au condus mai târziu la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

După ce au verificat în baza de date, polițiștii au descoperit că autorul accidentului avea permisul suspendat de o lună de zile, pentru perioada 18 noiembrie 2017 – 15 februarie 2018.

Șoferul din Mălini s-a ales cu două dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere”.

ȘTIRI