Două case nelocuite din Fântâna Mare au luat foc noaptea trecută. Spațiile erau folosite de persoane fără adăpostRural

Două case nelocuite din Fântâna Mare au luat foc noaptea trecută. Spațiile erau folosite de persoane fără adăpost

       Accesări: 3277

Un puternic incendiu a izbucnit luni, 22 iulie 2019, în comuna Fântâna Mare. Incendiul a fost anunțat în jurul orei 22.30. Focul a afectat două case situate în aceeași gospodărie.

La fața locului s-au deplasat militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Vadu Moldovei, Cornu Luncii și Baia. S-a intervenit cu 7 autospeciale.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Bucovina” Suceava, la sosirea echipajelor ardeau generalizat o casă de locuit și acoperișul altei locuințe din imediata vecinătate, construcții din lemn și lut, din aceeași gospodărie, cu pericol de propagare la proprietățile învecinate.

Gospodăria afectată de foc nu era locuită, iar în case nu se aflau bunuri materiale.  

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Din declarațiile martorilor clădirile fiind folosite de către persoane fără adăpost.

Incendiul a fost lichidat la ora 0:40. Au ars una dintre casele de locuit, în totalitate, și acoperișul celei de-a doua, pe o suprafață totală de aproximativ 120 metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un foc deschis în spații închise făcut pentru încălzire de către persoanele fără adăpost.

Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei afectate la acoperiș, dar și gospodăriile învecinate, cu bunurile aferente.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI