Două autoturisme s-au tamponat frontal la Rădășeni: Autorul accidentului este încarceratActualitate

Două autoturisme s-au tamponat frontal la Rădășeni: Autorul accidentului este încarcerat

       Accesări: 77

accident_rutier

Viața la volan are parte de surprize neplăcute. Călătoria unei familii din Republica Moldova putea să se încheie tragic, după ce autoturismul în care se afla Silviu Veisa, de 35 de ani, șoferul mașinii, și soția acestuia, care este însărcinată, a fost lovit de un autovehicul condus de un Cătălin Onea de 32 de ani din localitatea Mănăstirea Humorului. Mașinile s-au ciocnit frontal pe drumul județean DJ 209 M care traversează comuna Rădășeni.

Evenimentul rutier s-a petrecut astăzi după-amiază, la ora 16.15, în urma impactului rezultând două victime.

Conducătorul auto din Mănăstirea Humorului a intrat cu viteză într-o curbă, după care a pătruns pe contrasens. Impactul cu autoturismul din Republica Moldova, care circula regulamentar, nu a mai putut fi evitat. Cele două vehicule au fost avariate, autorul accidentului fiind prins între fiarele mașinii.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanței Fălticeni și Poliției Rutiere.

Diagnosticat cu traumatism toraco-abdominal și luxație de șold, bărbatul de 32 de ani a primit îngrijiri medicale la Spitalul Municipal Fălticeni, iar ulterior a fost transferat pentru investigații de specialitate la Spitalul Județean de Urgentă ”Sfântul Ioan cel Nou”.

La unitatea sanitară din Fălticeni a fost transportată și femeia gravidă care, din fericire, prezenta doar leziuni minore. Cu toate acestea, doctorii au decis ca victima să rămână câteva ore sub supraveghere medicală.

Polițiștii i-au testat cu etilotestul pe ambii conducători auto, rezultatul fiind negativ.

Șoferul din Mănăstirea Humorului s-a ales cu dosar penal, iar permisul de conducere i-a fost reținut.

Rudy Hödl

ȘTIRI