Două autoturisme s-au tamponat frontal în comuna Boroaia: Accidentul s-a soldat cu trei persoane răniteRural

Două autoturisme s-au tamponat frontal în comuna Boroaia: Accidentul s-a soldat cu trei persoane rănite

       Accesări: 13308

Un nou eveniment rutier pe drumurile din zona Fălticeni. Două autoturisme s-au ciocnit frontal azi dimineață în comuna Boroaia, în urma impactului rezultând trei victime. Doi șoferi și un pasager au fost transportați la Spitalul Municipal Fălticeni.

Accidentul s-a petrecut pe DN 15 C, într-o curbă deosebit de periculoasă, la intersecția dintre satele Boroaia și Bărăști.

La fața locului au fost trimise trei echipaje de intervenție, una de la Ambulanța Fălticeni și două de la Detașamentul de Pompieri Fălticeni.

Impactul s-a produs între un autoturism Nissan Micra, condus regulamentar de o șoferită în vârstă de 42 de ani, din comuna Vadu Moldovei, rămasă încarcerată, și un monovolum Seat Alhambra înmatriculat în Bulgaria, condus de un bărbat de 27 de ani din Șcheia, ce remorca o autoplatformă, şi în care se aflau doi bărbați.

La 17.02.2017, ora 07.10, în timp ce conducea autoturismul cu remorcă pe DN 15C, pe raza localității Boroaia, un bărbat de 27 de ani, din comuna Șcheia, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 42 de ani, din comuna Vadu Moldovei.

Din accident au rezultat trei victime, rănirea celor doi conducători auto și a unui bărbat de 58 de ani, din comuna Șcheia, pasager în autoturismul Seat Alhambra.

Conducătorul auto de 27 de ani nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, după care a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 42 de ani, din comuna Vadu Moldovei.

Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranță, concomitent cu extragerea victimei încarcerate şi acordarea primului ajutor medical pentru toate cele trei persoane implicate în accident.

Ulterior, răniții, toți în stare de conştiență, au fost transportați la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului municipal Fălticeni pentru investigații suplimentare şi tratament de specialitate.

Șoferița din Vadu Moldovei a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, fracturi costale, plagă craniană și hematom.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

ȘTIRI