Două accidente rutiere în această seară în comuna Bunești și la CumpărăturaActualitate

Două accidente rutiere în această seară în comuna Bunești și la Cumpărătura

       Accesări: 4829

Două evenimente rutiere s-au produs în această seară, în interval de o oră, pe raza comunei Bunești și pe Drumul European 85, la Cumpărătura.

În jurul orei 18.30 s-a dat alerta după un accident rutier la Petia, în comuna Bunești. În urma impactului dintre un autoturism și o autoutilitară au rezultat 3 victime, una fiind încarcerată. Cele trei persoane au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Fălticeni.

În timp ce conducea autoutilitara pe D.C. 1 din localitatea Petia, un bărbat de 46 ani, din comuna Bunești, intenţionând să intre într-o curte,  nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi și a fost acroșat de autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 22 ani, din comuna Vulturești.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto și a unui bărbat de 40 ani din comuna Bunești, pasager în autoutilitară.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

După câteva zeci de minute, în jurul orei 19.30, a fost anunțat un alt accident, la Cumpărătura.

Un autoturism s-a răsturnat pe carosabil. Din fericire viața celor două persoane care se aflau în mașină nu a fost pusă în pericol, acestea refuzând trasportul la spital.

La intervenții au participat modulele SMURD de la Fălticeni și Suceava, autospeciale ale Serviciului Județean de Ambulanță, echipaje ale Poliției Rutiere.

Polițiștii urmează să stabilească împrejurările în care s-au produs accidentele.

ȘTIRI