Dosare penale pentru șoferi din Mălini și Rădășeni depistați la volan în stare de ebrietateRural

Dosare penale pentru șoferi din Mălini și Rădășeni depistați la volan în stare de ebrietate

       Accesări: 2575

În ultima zi a lunii octombrie, polițiștii din zona Fălticeni au întocmit două dosare penale unor conducători auto care au fost depistați în stare de ebrietate.

Ambele cazuri s-au înregistrat după lăsarea întunericului.

La ora 19.05, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a oprit pentru control, pe Drumul Județean 209A, din comuna Rădășeni, autoturismul condus de un localnic, în vârst de 46 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În aceeași seară, la ora 19.50, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini a oprit pentru control, pe Drumul Național 2E, din comuna Cornu Luncii, autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Mălini.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele celor doi conducători auto au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI