Dosare penale pentru şoferi băuți întocmite de polițiștii din Dolhasca, Mălini și PreuteștiRural

Dosare penale pentru şoferi băuți întocmite de polițiștii din Dolhasca, Mălini și Preutești

       Accesări: 2381

În perioada 29 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018, polițiștii suceveni au întocmit numeroase dosare penale unor conducători auto care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice.

În zona Fălticeni, șoferi în stare de ebrietate au fost depistați, în trafic, de polițiștii din Dolhasca, Mălini și Preutești.

La o oră după trecerea în noul an, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini, a oprit pentru control, pe raza comunei Baia, un autoturism înmatriculat în străinătate, condus de un localnic în vârstă de 23 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Marți, 2 ianuarie, tot după miezul nopții, o patrulă din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Preutești, a oprit pentru control pe DJ 208, din comuna Preutești, autoturismul înmatriculat în străinătate,  condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din județul Timiș.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași zi, spre seară, o patrulă din cadrul Poliției orașului Dolhasca, a oprit în trafic, pe DJ208 I, de pe raza satului Budeni, autoturismul condus de un bărbat, de 30 ani, din comuna Tomești, jud. Iași.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

ȘTIRI