Dosare penale pentru infracțiuni rutiere constatate în Cornu Luncii, Vadu Moldovei și DolhascaRural

Dosare penale pentru infracțiuni rutiere constatate în Cornu Luncii, Vadu Moldovei și Dolhasca

       Accesări: 959

În ultimele zile ale lunii septembrie, polițiștii suceveni au întocmit numeroase dosare penale pentru infracțiunile săvârșite în trafic de către conducătorii auto.

Din repertoriul infracțional nu au lipsit fapte precum conducerea în stare de ebrietate și, la fel de grav, conducerea unui autovehicol fără a avea acest drept.

Astfel de fapte au fost constatate și pe drumurile publice din zona Fălticeni.

Sâmbătă, după lăsarea întunericului, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini, a oprit pentru control pe DJ 209A, din comuna Cornu Luncii, autoutilitara condusă de un bărbat de 54 de ani din județul Brașov.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Șoferul le-a declarat polițiștilor că nu are asupra sa documentele personale și ale vehiculului condus.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat însă că bărbatul are permisul de conducere suspendat.

În aceeași seară, o patrulă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei, a oprit pentru control pe DN 2, în comuna Vadu Moldovei, autoturismul condus de un bărbat de 59 de ani din județul Neamț.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un caz asemănător s-a îregistrat în seara zilei de duminică. O patrulă din cadrul Poliției orașului Dolhasca a oprit pentru control, pe DJ 208, din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani, din județul Neamț.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

ȘTIRI