Dosare penale pentru conducători de autovehicule din Vadu Moldovei și Cornu LunciiRural

Dosare penale pentru conducători de autovehicule din Vadu Moldovei și Cornu Luncii

       Accesări: 915

Au căzut testul consumului de alcool și vor răspunde penal pentru conducerea unor vehicule sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 5-6 august, doi conducători de autovehicule au fost opriți în trafic, în zona Fălticeni, și s-au ales cu dosare penale.

La ora 23.30, un echipaj rutier din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni a oprit pentru control pe DC 9, din comuna Vadu Moldovei, la intersecția cu DN 2, un moped înregistrat, condus de un localnic de 32 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Trei ore mai târziu, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini a oprit pentru control pe DJ 209A, din comuna Cornu Luncii, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un localnic de 39 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI