Dosare penale deschise unor tineri din zona Fălticeni pentru infracțiuni la regimul rutierRural

Dosare penale deschise unor tineri din zona Fălticeni pentru infracțiuni la regimul rutier

       Accesări: 2246

Noaptea ies la lumină cele mai multe abateri săvârșite în trafic de conducătorii auto.

Sfârșitul săptămânii a adus amenzi și dosare penale în urma acțiunilor preventive organizate de polițiști pe drumurile publice din județul Suceava.

Zona Fălticeni nu a făcut excepție. În doar două ore, în noaptea de sâmbătă spre duminică, trei tineri, din Fălticeni, Slatina și Vadu Moldovei, s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influiența alcolului și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat.

Sâmbătă, la ora 23.00, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a oprit pentru control, pe DJ 209A, din comuna Rădășeni, autoturismul condus de un tânăr de 27 de ani din municipiul Fălticeni.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași noapte, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini a oprit pentru control pe DJ 209A, din comuna Slatina, autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani din localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul are permisul de conducere suspendat.

La ora 01.00, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni, a oprit pentru control pe  DJ 155A, din comuna Bogdănești, autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani din comuna Vadu Moldovei.

În urma verificării documentelor, polițiștii au constatat faptul că, tânărul deține permis de conducere provizoriu eliberat de autoritățile din Marea Britanie, însă, valabil doar pe teritoriul țării emitente.

ȘTIRI