Dosar penal pentru violare de domiciliu pe numele unui boschetar care și-a făcut culcuș într-un apartament din FălticeniLocal

Dosar penal pentru violare de domiciliu pe numele unui boschetar care și-a făcut culcuș într-un apartament din Fălticeni

       Accesări: 3052

Tupeul l-a împins să săvârșească un delict. Venit de la 25 de kilometri distanță, un om al străzii din satul Budeni s-a gândit că n-ar fi rău, după un drum atât de ”lung” să tragă și un pui de somn. Numai că și-a făcut culcuș în casa altuia, în locuința unei femei din Fălticeni care este plecată la muncă în străinătate.

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, aflase că acasă nu este nimeni și a profitat de ocazie. După ce a spart cu pietre geamurile de la bucătărie și sufragerie, boschetarul a intrat în locuință și s-a făcut confortabil.

Totul s-a întâmplat la parterul blocului 9 B de pe strada Dogari (varianta pentru trafic greu) în apropiere de fosta Casa Cărții.

Mulțumit de condițiile găsite, omul străzii s-a așezat la masă, adică în pat, unde a început un mic festin. După o noapte petrecută în patul alteia și în condiții cât se poate de umane, boschetarul și-a continuat existența și în ziua următoare în același apartament ca și când era al său.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Numai că pe timp de zi, într-un târziu, au observat și vecinii au observat că geamurile apartamentului sunt făcute țăndări. Boschetarul între timp plecase iarăși la drum. Echipe mixte ale Poliției Municipale și Locale au conclucrat pentru prinderea și identificarea autorului.

Inițial se credea că este vorba de vizita unor hoți, însă toate indiciile au condus către boschetarul din satul Budeni, orașul Dolhasca, un client mai vechi al Poliției Locale Fălticeni.

De altfel, acesta cunoaște ”zona” pentru că de ceva timp și-a făcut un obicei să doarmă pe scările blocului 9 B, în timp ce vecinii au început să se certe între ei pentru prezența omului străzii, nedorită de unii, acceptată de alții.

Din apartamentul în care și-a făcut culcuș, omul străzii nu a luat nimic. În schimb a lăsat totul vraiște în sufragerie, deranj prin bucătărie cât și geamurile sparte.

Lucrătorii Poliției Municipale l-au prins aseară, în jurul orei 20, pe făptaș, în Autogara Fălticeni. El s-a ales cu dosar penal pentru violare de domiciliu.

După anchetă, aceștia l-au dus pe boschetar la adăpostul de noapte pentru oameni ai străzii.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI