Dosar penal pentru un tânăr din Rădășeni: Șoferul s-a urcat la volanul mașinii deși avea 1,08 mg/l alcool pur în aerul expiratRural

Dosar penal pentru un tânăr din Rădășeni: Șoferul s-a urcat la volanul mașinii deși avea 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat

       Accesări: 1781

Băutura alcoolică și șoferia nu sunt deloc prieteni. Chiar dacă legislația rutieră interzice, pentru un bărbat din comuna Rădășeni conducerea unui autovehicul în stare de ebrietate nu s-a dovedit deloc o problemă. Numai că aburii lui Bachus l-au trimis pe marginea drumului și i-au creat necazuri conducătorului auto.

Bărbatul în vârstă de 28 ani se afla la volanul unei utilitare iar în urma unei manevre greșite mașina a ajuns în afara părții carosabile.

Evenimentul rutier s-a produs la ora 6 dimineața pe drumul județean 209 A.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului și întrucât șoferul emana halenă alcoolică, oamenii legii l-au testat pe acesta cu alcooltestul.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Rezultatul indicat de aparat era de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.  La spital, tânărului din Rădășeni i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.

ȘTIRI