Dosar penal pentru un tânăr din Rădășeni: Șoferul s-a urcat la volanul mașinii deși avea 1,08 mg/l alcool pur în aerul expiratRegional

Dosar penal pentru un tânăr din Rădășeni: Șoferul s-a urcat la volanul mașinii deși avea 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat

Băutura alcoolică și șoferia nu sunt deloc prieteni. Chiar dacă legislația rutieră interzice, pentru un bărbat din comuna Rădășeni conducerea unui autovehicul în stare de ebrietate nu s-a dovedit deloc o problemă. Numai că aburii lui Bachus l-au trimis pe marginea drumului și i-au creat necazuri conducătorului auto.

Bărbatul în vârstă de 28 ani se afla la volanul unei utilitare iar în urma unei manevre greșite mașina a ajuns în afara părții carosabile.

Evenimentul rutier s-a produs la ora 6 dimineața pe drumul județean 209 A.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului și întrucât șoferul emana halenă alcoolică, oamenii legii l-au testat pe acesta cu alcooltestul.

Rezultatul indicat de aparat era de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.  La spital, tânărului din Rădășeni i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.

ȘTIRI