Dosar penal pentru un șofer din Rădășeni care și-a izbit mașina într-un stâlp: Bărbatul avea 1,25 mg/l alcool pur în aerul expiratLocal

Dosar penal pentru un șofer din Rădășeni care și-a izbit mașina într-un stâlp: Bărbatul avea 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat

       Accesări: 2645

Băutura te face să uiți de lege. Un șofer din Rădășeni nu s-a sinchisit să se urce la volan după ce-a consumat alcool, fapt care îl va costa scump. Dumitru Andronache plecase de la serviciu și voia să ajungă acasă, însă în cale i-a stat un stâlp de iluminat din Fălticeni.

Bărbatul de 37 de ani s-a izbit cu mașina în primul stâlp după ieșirea din sensul giratoriu, de lângă Ocolul Silvic.

Accidentul s-a produs la ora 16.30, la intrarea pe strada Nicolae Bălcescu, dinspre Sucevei, chiar în momentul când în zonă se afla patrula Poliției Locale. Echipajul l-a oprit pe șofer și l-a chestionat în privința faptei.

Pentru că emana halenă alcoolică, polițiștii locali i-au chemat pe lucrătorii de la Poliția Rutieră.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Bărbatul le-a spus acestora că intenționa să lase mașina în parcarea de la Policlinică pentru a pleca spre casă, la Rădășeni, cu un microbuz. El conduce un autoturism Seat Ibiza, mașină împrumutată de la un verișor.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, Dumitru Andronache a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat.

Din fericire, la momentul incidentului, pe trecerea de pietoni nu traversau persoane.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au condus pe șofer la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul rădășenean s-a ales dosar penal ce va fi soluționat procedural.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI