Dosar penal pentru infracțiuni la regimul silvic întocmit de polițiștii din FălticeniRural

Dosar penal pentru infracțiuni la regimul silvic întocmit de polițiștii din Fălticeni

       Accesări: 1352

Poliția municipiului Fălticeni, a fost sesizată prin numărul unic de urgență 112, în după-amiaza zilei de luni, 24 decembrie, despre faptul că de pe proprietatea unei femei, din comuna Vulturești, au fost tăiați ilegal mai mulți arbori.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în dimineața aceleiași zile, un bărbat, în vârstă de 70 de ani, a mers la terenul împădurit pe care-l deține în extravilanul comunei Vulturești, împreună cu fiul său, în vârstă de 39 ani, și un alt bărbat, în vârstă de 25 de ani, toți din localitate, unde, cel din urmă, a tăiat 19 arbori din specia stejar.

Ulterior, la fața locului s-a deplasat și femeia care a sesizat cele întâmplate, care a constatat faptul că 13 din arborii tăiați se aflau pe terenul său.

În cauză, polițiștii au solicitat sprijinul pădurarului silvic, care, în urma inventarierii, a stabilit faptul că, este vorba de cantitatea  de 4,5 m.c. material lemnos.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tăiere ilegală de arbori” și „ furt de arbori”, materialul lemnos fiind indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI