Dosar penal pentru doi fălticeneni care transportau ilegal țigări din Ucraina: Polițiștii i-au depistat la un control de rutinăActualitate

Dosar penal pentru doi fălticeneni care transportau ilegal țigări din Ucraina: Polițiștii i-au depistat la un control de rutină

       Accesări: 2523

Unii polițiști dau dovadă că stau foarte bine la capitolul intuiție. Este cazul unei patrule din cadrul Poliției Orașului Siret care i-au luat ca din oală pe doi fălticeneni ce dețineau marfă de contrabandă. Oamenii legii au oprit autoturismul pentru un simplu control de rutină, însă mai târziu aveau să descopere că au dat peste un nou transport ilegal de țigări.

S-a întâmplat sâmbăta trecută, 9 iulie, în jurul orei 21, pe strada Alexandru cel Bun, din orașul Siret.

După ce au trecut la examinarea interiorului mașinii conduse de o femeie, de 38 de ani, polițiștii au găsit pe bancheta din spate mai multe pachete cu țigarete de proveniență extra-comunitară.

În mașină se afla și soțul acesteia, ambele persoanele fiind conduse la sediul poliției din localitate pentru a da explicații.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

După examinarea amănunțită a autoturismului, pe bancheta din spate, au fost identificate două sacoșe din plastic de culoare neagră în care se aflau 220 pachete de țigarete de proveniență ucraineană.

Polițiștii au ridicat marfa de contrabandă, ce valorează aproximativ 2.200 lei, în vederea continuării cercetărilor.  În schimb, vehiculul a fost lăsat în custodia șoferiței din Fălticeni până la definitivarea cercetărilor.

Potrivit IP Suceava, în cauză s-a întocmit dosar de penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

ȘTIRI