Dosar penal pe numele unei tinere din Cornu Luncii. Conducea un autoturism fără să dețină permisRural

Dosar penal pe numele unei tinere din Cornu Luncii. Conducea un autoturism fără să dețină permis

       Accesări: 3738

Nu rezistă tentanției de a sui la volan. Tinerii fără permis vor să „guste” din plăcerea șofatului, dar o fac cu riscul unui dosar penal. În zona Fălticeni, astfel de practici sunt la modă. Polițiștii știu asta și fac tot mai multe controale de rutină pe drumurile județene, naționale, dar și cele comunale.

Ultimul caz s-a petrecut la începutul acestei săptămâni în comuna Cornu Luncii.

Luni seara, patrula SPR Mălini a oprit pentru un control de rutină, un autoturism condus de o localnică de 18 ani.

Oamenii legii i-au cerut permisul, însă nu au putut fi duși cu vorba. Polițiștii au verificat imediat în baza de date și au constatat că tânăra nu deține permis de conducere.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Agenții i-au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

Aceștia au mai aflat că autoturismul i-a fost încredințat pentru a fi condus pe drumurile publice de un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din orașul Liteni.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că individul știa faptul că, tânăra din Cornu Luncii nu are permis de conducere.

Agenții au întocmit al doilea dosar persoanei din Liteni comiterii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”.

ȘTIRI