Dosar penal întocmit unui fălticenean pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculatLocal

Dosar penal întocmit unui fălticenean pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat

       Accesări: 2305

Polițiștii din Fălticeni i-au întocmit dosar penal unui localnic, pentru comiterea infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”.

Sâmbătă, în jurul 16, pe strada Botoșanilor, o patrulă a Poliției municipale a oprit pentru control un autoturim cu număr provizoriul de înmatriculare. La volan se afla un fălticenean, în vârstă de 45 de ani.  

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată din urmă cu mai bine de trei luni (2 martie 2019).

Conform propcedurilor, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducerea fără permis și conducerea sub influența băuturilor alcoolice sunt cele mai frecvente infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.  

Polițiștii suceveni au întocmit noaptea trecută alte patru dosare penale: pentru conducere în stare de ebrietate (alcoolemie 1,15 mg/ l în aerul expirat, în cazul unui bărbat din Udești), două dosare penale pentru conducere fără a poseda permis de conducere (doi tineri de 18 și 25 de ani, din Comănești și Udești), respectiv un dosar penal pentru conducere având permisul reținut pentru infracțiuni la regimul rutier (cazul unui tânăr, în vârstă de 19 ani, din Stroiești.

ȘTIRI