Dosar penal întocmit unui bătrân din Fălticeni pentru părăsirea locului producerii unui accident rutierLocal

Dosar penal întocmit unui bătrân din Fălticeni pentru părăsirea locului producerii unui accident rutier

       Accesări: 1871

Un bătrân din Fălticeni va fi cercetat penal, în urma unui accident rutier în care a fost implicat în seara zilei de marți, 19 martie 2019.

Bărbatul, în vârstă de 79 de ani, conducea autoturismul pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Fălticeni, când a surprins și accidentat ușor o femeie, în vârstă de 54 de ani, localnică.  

Potrivit informațiilor oficiale transmise de Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, fălticeneanca s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea de pietoni. După accident, conducătorul auto a transportat victima la domiciliu și a plecat de la fața locului, fără să sesizeze poliția.

Mai târziu, pentru că acuza dureri, victima s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Astfel, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea accidentului iar conducătorul auto fiind identificat.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au  recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, care va fi soluționat procedural.

ȘTIRI