Policlinica Dorna Medical va fi gazda unui important simpozion științific pe teme medicale de actualitateSănătate

Policlinica Dorna Medical va fi gazda unui important simpozion științific pe teme medicale de actualitate

       Accesări: 256

Lumea medicală evoluează în mod continuu. Ultimele noutăți din câteva domenii vor fi sunt prezentate în cadrul unui simpozion de amploare ce se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni la Vatra Dornei. Manifestarea va fi găzduită de Policlinica Dorna Medical și promite să aducă elemente importante și de actualitate.

Simpozionul, ce demonstrează preocuparea companiei medicale pentru avansul științific în scopul sprijinirii sănătății, se va desfășura vineri, 21 septembrie, sub auspiciile Colegiului Medicilor din România.

Tema centrală, „Investigațiile paraclinice și screening-ul pacientului cu afecțiuni gastroenterologice, urologice și ortopedice în ajutorul medicului de familie și clinician”, este una de maximă stringență atât pentru medici, cât și pentru pacienți.

Gazdele evenimentului susțin că acesta constituie un prilej de întâlnire între medicii specialiști și colaboratori ai Policlinicii Dorna Medical din Vatra Dornei și medicii de familie din județul Suceava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Întrunirea dorește să întărească și să evidențieze faptul că pentru binele pacientului trebuie să existe o colaborare strânsă între toate aceste paliere ale sistemului de Sănătate.

În programul simpozionului figurează și câteva teme de laborator de interes științific precum „Noi abordări pluridisciplinare în investigarea candidozelor superficial. Dermatofitii – un diagnostic complex” , cât și „Vitaminele B și D – importanța lor pentru organism și analizele relevante”.

Medicii participanți la simpozion vor analiza și supune dezbaterii relevanța investigațiilor paraclinice și screening-ul pacientului cu afecțiuni gastroenterologice, urologice și ortopedice.

Evenimentul va avea loc în sala de conferințe din cadrul Policlinicii din Vatra Dornei, spațiu ce a găzduit simpozioane, școli de primăvară de imagistică și conferințe la care au luat parte somități din lumea academică a Medicinei Românești: Prof. dr. Radu Badea, Prof. dr. Ioan Coman, Prof.dr. Sorin Dudea, doctor Nicolae Crișan, șeful Secției de Urologie din cadrul Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca.

 

ȘTIRI