Dorna Medical s-a aflat printre companiile românești prezente la Expoziția Internațională pentru Industria Medicală „Public Health” din UcrainaSănătate

Dorna Medical s-a aflat printre companiile românești prezente la Expoziția Internațională pentru Industria Medicală „Public Health” din Ucraina

       Accesări: 337

În perioada 1-3 octombrie 2019, Dorna Medical a fost prezentă la cea de-a 28-a ediție a Expoziției Internaționale pentru Industria Medicală „PH – Public Health”. Evenimentul a avut loc la centrul expozițional IEC-Inter Expo Center din Kiev și a reunit sute de companii medicale din România, Ucraina și alte țări din lumea întreagă. Întrunirea din capitala Ucrainei este una dintre cele mai mari din Europa.

La târgul internațional, Dorna Medical a fost reprezentată de Roman Boca, manager general al companiei, Tatiana Ciuntu, directoare generală, și Gabriela Alexandra Blanaru, bioinginer în cadrul Centrului de Radiologie și Imagistică Dorna Medical Suceava.

La standul Dorna Medical, participanții au putut afla informații despre cel mai mare furnizor de servicii medicale din nordul României, precum și detalii despre echipamentul ultraperformant folosit.

Fără a omite și alte locații și sectoare de activitate, Dorna Medical s-a concentrat pe prezentarea exhaustivă a celui mai nou centru de Radiologie și Imagistică Medicală al companiei, deschis la Suceava la începutul lunii mai.

Unitatea medicală, la fel ca și celelalte centre Dorna Medical, este dotată cu echipament de ultimă generație la nivel internațional (RMN, computer tomograf, mamograf cu tomosinteză, aparat de radiologie digitală, ecograf cu elastografie). În plus, s-au pus bazele unei colaborări cu medicii specialiști din Cernăuți.

Atunci când a fost inaugurat Centrul de Radiologie și Imagistică Medicală din municipiul Suceava (Str. Universității, nr. 29), Dorna Medical a primit „Diploma de Excelență pentru dezvoltarea afacerii și cea mai performantă investiție în domeniul sănătății din județul Suceava și Regiunea Nord-Est” din partea Patronatului Judeţean al Femeilor de Afaceri din Întreprinderile Mici şi Mijlocii Suceava și Premiul Special de Merit din partea Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România.

Companiile din România au fost invitate să participe ca expozanți la Public Health pentru a-și promova oferta de produse și servicii din următoarele categorii: Medicină generală, Laboratoare și Inovații în managementul medical.

Atât ceilalți expozanți, cât și participanții la târg au fost impresionați de nivelul de performanță și de excelență impuse în nordul țării de către Dorna Medical.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI