Dorna Medical oferă pacienților investigații RMN și ecografii gratuite la Centrul de Imagistică din FălticeniSănătate

Dorna Medical oferă pacienților investigații RMN și ecografii gratuite la Centrul de Imagistică din Fălticeni

       Accesări: 4956

Serviciile de sănătate din mediul privat devin tot mai accesibile. Dorna Medical oferă începând din luna mai investigații RMN gratuite la Centrul de Imagistică din Fălticeni. Totodată, aici, se pot efectua și ecografii fără plată.

Cei care vor să beneficieze de acestea servicii gratuire trebuie să se prezinte doar cu biletul de trimitere eliberat de medicul de familie care are contract semnate cu Casa de Asigurări de Sănătate.

Paleta de examinări este variată și se realizează cu tehnologie nouă și aparatură ultraperformantă.

Pacienții pot efectua investigații RMN, ecografii abdomino-pelvine, părți moi, ganglionare, tiroidă, testiculară, Doppler venos, Doppler arterial, șold pentru copii, precum și recoltare de analize.

Rezonanţa magnetică nucleară (RMN) este o metodă imagistică de înaltă performanţă, neinvazivă şi neiradiantă, care utilizează un câmp magnetic puternic pentru a obţine imagini ale corpului uman. Pot fi investigate toate organele, metoda fiind de elecţie în afecţiunile sistemului nervos, genitale şi musculoscheletale.

Programările pentru examinările medicale de rezonanță magnetică și ecografii gratuite prin CAS, în limita plafonului disponibil, pacienții se pot programa la Triajul Centrului de Imagistică Medicală din Fălticeni, de pe strada Mihai Eminescu nr. 7, lângă Spitalul Municipal.

Programările se pot face și telefonic la numerele 0330.11.44.66 sau 0752.220.411.

Dorna Medical este în prezent cel mai mare furnizor de servicii medicale de radiologie și imagistică medicală din zona Moldovei, având patru Centre de imagistică.

Cel de la Fălticeni și-a deschis porțile în august 2017, fiind dotat cu aparat Siemens de ultimă generație, pentru explorări imagistice de înaltă calitate.

Dorna Medical deține două centre similare la Vatra Dornei și un altul la Rădăuți care funcționează în cadrul Spitalului Municipal „Sfinții Doctori Cosma și Damian”.

Până la sfârșitul anului curent, urmează să fie inaugurat un Centru de Radiologie și Imagistică la Suceava. Operatorul rețelei de servicii de sănătate susține că acesta va fi cel mai performant centru de investigații RMN din nordul țării.

ȘTIRI