Dorin Goian va fi imaginea sucurilor naturale OleaExclusiv

Dorin Goian va fi imaginea sucurilor naturale Olea

       Accesări: 1160

Sportul și alimentele sănătoase fac casă bună. Unul dintre produsele fabricate la Fălticeni, prezent pe piața sucurilor naturale de fructe, va avea din toamna acestui an un important vector de promovare. Gama de produse Olea va fi asociată cu numele și imaginea fostului fotbalist sucevean Dorin Goian.

Prin acest demers comercial se dorește, în primul rând, impulsionarea vânzărilor.

Fostul jucător al echipei Steaua București și component al Naționalei României va fi imaginea sucului de mere Olea. Detaliile contractuale nu au fost date publicității.

Proprietarul mărcii susține că suma pusă la bătaie este una „consistentă”.

Produsele marca Olea se fabrică la Fălticeni pe o linie de îmbuteliere ultramodernă amplasată pe platforma fostei Filaturi.

„Sportivul Dorin Goian este o alegere personală. M-am gândit la el pentru că, mai înainte de toate, este sucevean de-al nostru. A fost un sportiv emblematic, un jucător de top al naționalei.”, ne-a declarat Ovidiu Lungu, proprietarul fabricii de sucuri Olea. „Dorin denotă forță. Are spirit de luptător și putere muncă. Are energia pe care ți-o oferă sucul natural Olea.”

Contractul de reprezentare va fi semnat la Fălticeni. Evenimentul de presă va avea loc joi, 30 august, la noul Restaurant Oleea.

Dorin Goian va fi imaginea sucului natural de mere pentru următorii doi ani.

Sucurile Olea au fost lansate pe piață în anul 2016. Investiția aparține medicului stomatolog Ovidiu Lungu care și-a deschis a doua afacere după alocarea unui capital de câteva sute de mii de euro, cel mai consistent din domeniu în zona de nord-est a țării.

Sucurile Olea sunt create din fructe proaspete, selectate cu grijă, apoi sunt transformate într-o compoziție delicioasă, pasteurizată și ambalat cu pasiune pentru cei ce apreciază gustul 100% natural.

Olea este prima companie de pe piață de profil care vine cu un ambalaj special, creat pentru confortul și simplitatea consumatorilor.

ȘTIRI