Doljean reţinut pentru contrabandă cu ţigări după o urmărire între Fălticeni şi PreuteştiRural

Doljean reţinut pentru contrabandă cu ţigări după o urmărire între Fălticeni şi Preuteşti

       Accesări: 212

Judecătoria Fălticeni a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui bărbat din Dolj care, deţinând ţigări fără documente de provenienţă, a încercat să scape de controlul poliţiştilor în seara zilei de 6 martie.

Vineri, aproape de miezul nopţii, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Fălticeni, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în municipiul București, însă conducătorul autoturismului nu s-a conformat și a continuat deplasarea în direcția Preutești.

Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de serviciu, reușind oprirea acestuia în comuna Preutești, unde conducătorul auto a fost identificat ca  fiind un bărbat de 47 ani din judeţul Dolj.

În urma controlului autoturismului, polițiștii au identificat în interior 8.000 pachete țigări fără documente de proveniență.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliției municipiului Fălticeni, iar ţigările în valoare de circa 9.600 lei au fost ridicate în vederea confiscării.

Sâmbătă, 7 martie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost prezentat Judecătoriei Fălticeni. Instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Inculpatul a fost încarcerat în arestul I.P.J.Suceava.

ȘTIRI