Doljean reţinut pentru contrabandă cu ţigări după o urmărire între Fălticeni şi PreuteştiRural

Doljean reţinut pentru contrabandă cu ţigări după o urmărire între Fălticeni şi Preuteşti

       Accesări: 211

Judecătoria Fălticeni a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui bărbat din Dolj care, deţinând ţigări fără documente de provenienţă, a încercat să scape de controlul poliţiştilor în seara zilei de 6 martie.

Vineri, aproape de miezul nopţii, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Fălticeni, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în municipiul București, însă conducătorul autoturismului nu s-a conformat și a continuat deplasarea în direcția Preutești.

Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de serviciu, reușind oprirea acestuia în comuna Preutești, unde conducătorul auto a fost identificat ca  fiind un bărbat de 47 ani din judeţul Dolj.

În urma controlului autoturismului, polițiștii au identificat în interior 8.000 pachete țigări fără documente de proveniență.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliției municipiului Fălticeni, iar ţigările în valoare de circa 9.600 lei au fost ridicate în vederea confiscării.

Sâmbătă, 7 martie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost prezentat Judecătoriei Fălticeni. Instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Inculpatul a fost încarcerat în arestul I.P.J.Suceava.

ȘTIRI