Doliu în familia Armoniei Fălticeni: A murit antrenorul Pavel CrăciunSport

Doliu în familia Armoniei Fălticeni: A murit antrenorul Pavel Crăciun

       Accesări: 57

Săptămâna a început cu o veste tristă pentru Clubul Sportiv „Armonia” Fălticeni.  În cursul nopţi de duminică spre luni antrenorul Pavel Crăciun s-a stins din viaţă, cel mai probabil în urma unui infarct.

„Este o pierdere grea pentru noi, nu pot exprima în cuvinte ceea ce simt în acest moment. Domnul antrenor Crăciun a pus sufletul pentru această echipă şi se pare că supărarea de ieri l-a făcut să sufere şi mai mult”, a fost reacţia Mirelei Năstacă, preşedinta clubului „Armonia” Fălticeni.

„Domnul Crăciun a fost sufletul acestei echipe de fotbal. Lui i se datorează practic existenţa echipei de fotbal Armonia. A început să lucreze cu fetele în competiţiile şcolare, la Dolheşti, la Şcoala Hatmanul Şendrea, iar anul trecut a venit cu ideea să facem această echipă de fotbal. În ultimul an s-a consumat mult pentru a vedea că echipa merge. Era bucuros că am reuşit în această vară să punem pe picioare o echipă frumoasă, pregătită pentru jocurile din Liga I. Se pare că ceea ce s-a întâmplat ieri, când nu am fost lăsaţi să jucăm un meci dintr-un motiv stupid , l-a supărat foarte tare. Am discutat cu el duminică seară şi urma să ne întâlnim astăzi pentru a vedea ce putem face pentru bunul mers al activităţii la echipă…”, ne-a relatat antrenorul Marcel Irimie.

Duminică, 21 septembrie, profesorul Pavel Crăciun a fost alături de echipa sa la ceea ce trebuia să fie meciul de debut în noua ediţie a Ligii I de fotbal feminin. Regulamentul sportiv a ucis însă jocul de fotbal şi se pare că, până la urmă, şi pe profesorul Crăciun.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

S-a despărţit de Armonia Fălticeni urând echipei să aibă un sezon cu multe reuşite, mesaj pe care la transmis ieri de la microfonul staţiei de sonorizare, de la care era obişnuit să prefaţeze în stilul caracteristic meciurile fetelor sale.

Pavel Crăciun  avea 65 de ani.

Dumnezeu să-l odihnească!

Alex S.

ȘTIRI