Doi tineri au provocat accidente rutiere în Cornu Luncii și PreuteștiRural

Doi tineri au provocat accidente rutiere în Cornu Luncii și Preutești

       Accesări: 2418

În ultima zi a lunii mai, după ora 22, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, pe raza comunei Cornu Luncii, un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Mălini, a efectuat manevra de întoarcere a autoturismului de pe un sens de circulație pe celălalt, peste marcajul continuu și fără să se asigure.

În urma acestei manevreme, mașina sa a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din comuna Bilca.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto din Mălini, care a fost transportat la spital pentru acordarea de de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Vineri, 1 iunie, ora 18.50, în timp ce conducea motocicleta într-o curbă pe DC 9A, din comuna Preutești, un localnic, în vârstă de 16 ani, a surprins și accidentat un minor, în vârstă de 12 ani, din aceeași localitate.

Potrivit IPJ Suceava, copilul se afla pe limita din dreapta a carosabilului având în vedere direcția de deplasare a motocicletei.

Vehiculul a fost mutat de la fața locului, până în curtea unui imobil din zonă.

Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „modificarea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI