Minor accidentat pe un drum public din MăliniRural

Minor accidentat pe un drum public din Mălini

       Accesări: 3000

În după-amiaza zilei de luni, 16 septembrie, doi minori, cu vârste de 6 și 10 ani, au fost accidentați în urma unor evenimente rutiere care s-au produs în județul Suceava.

Incidentele s-au petrecut la Mălini și Câmpulung Moldovenesc.

Copiii se plimbau cu bicicletele. Polițiștii au constatat că micuții s-au pus în pericol pentru că au pătruns pe carosabil fără se se asigure.   

În ambele situații, conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La Mălini, pe Drumul Județean 209A, o localnică, în vârstă de 23 de ani, a surprins și accidentat o minoră, în vârstă de 10 ani, din satul Pîraie, care se deplasa pe bicicletă.

Așa cum am precizat, polițiștii au stabilit, în urma cercetărilor, că fetița s-a angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis și fără să se asigure.             

Pentru că prezenta contuzii la nivelul mai multor zone ale corpului, minora a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava, fiind internată pentru îngrijiri medicale pe secția de Chirurgie Infantilă.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI